UTBILDNINGAR

Vi på Cosmetic Perfection erbjuder tre olika kurser i fransförlängning.

Vi har en grundkurs i singelfransar och flats för dig som är helt ny och bara vill lära dig grunderna och jobba med fransar 1:1.

Vi har en vidareutbildning i volym och den riktar sig till dig som är certifierad i singelfransar men vill ta steget vidare till volymfransar.

Vi erbjuder även en onlinekurs i volymfransar för dig som vill studera hemma i egen takt.

Vill du satsa full ut så har vi även en kombinerad kurs i fransförlängning där vi lär dig jobba med både singel, flats, volym och underfransar. 

Kurserna startar löpande enligt ök!

Utbilda dig i Lash Lift. En mycket efterfrågad behandling då det ger kunden mörka böjda fransar på 45 min! Hos oss på Cosmetic Perfection får du lära dig jobba med både snabba och långsamma vätskor. Allt för att kunna anpassa Lash liftet efter kundens egna franskvalité.

Privatkurs enligt överenskommelse.

Läs mer & boka

Vi går tillsammans igenom grunderna för det perfekta Brow Liftet. Vi övar på en modell var och du lär dig permanenta, färga och forma dom perfekta brynen.

Privatkurs enligt övernskommelse.

Läs mer & boka

Vill du lära dig hur du färgar och formar fram ett par snygga bryn? Under en halv dag på skolan har vi produktkunskap, ergonomi, hygien och praktik på en modell var. Vi lär oss jobba med färg, plock och trådning av bryn och och färgning fransar.

Privatkurs enligt övernskommelse.

Läs mer & boka

Kurs i PMU -BRYN

Nu kan ni även utbilda er inom 3D Bryn (microblading), Powder Brows och eyeliner i Glimåkra! 

Vi går tillsammans igenom hur vi mäter/ritar upp och tatuerar in de perfekta brynen. Vi har genomgång av hud, form, stråteknik, skugga och färglära. En dag med teori och en dag med praktik. Vi övar på riktiga modeller dag 2. Vi lär oss också göra skuggade bryn manuellt och så kallade ”hybridbryn”.

Vår kombinerade kurs är på tre dagar och inkluderar en extra dag med fokus på Powder Brows/ombre bryn med maskin där vi lär oss hur man bygger upp snyggt skuggade bryn. Vi går även igenom hur vi kan kombinera de båda metoderna.

Nytt för 2020 är vi vi även utbildar i eyeliner och skuggad eyeliner.

Vi tar max tre elever per kurstillfälle för att kunna ha full fokus på varje elev. Du har alltid full support under och efter avslutad kurs. Kursen är utformad så att du direkt efter avslutad kurs kan komma igång på egen hand. Vi kommer lära oss jobba med pigment från DoreMe som är bland de ledande i branchen.

Välkommen in i denna lukrativa och lönsamma bransch av skönhet!

OBS! Max 3 elever per kurstillfälle!!

Läs mer & boka

Microneedling & BB-Glow är den senaste behandlingen inom skönhetsbranschen.

När microneedling pennan flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt och därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Till skillnad från traditionell microneedling med rollers så orsakar pennan mindre trauma i huden och mimimal epidermal skada. Detta gör BB-Glow till en mycket säker och effektiv behandlingsform.

Behandlar:

 • Pigmentfläckar
 • Fina linjer
 • Stora porer
 • Åldrad och slapp hud
 • Milier och pormaskar
 • Bristningar
 • Ärr
 • Acne
 • Ojämn hudton
 

BB-Glow  är en behandling med Koreanskt Stayve Serum från den ledande koreanska tillverkaren. BB-Glow ger strålande hy och jämnare hudton på ansiktet. Stayves BB-Glow är godkänd att jobba med i Sverige! 

Privatkurs enligt överenskommelse.

Läs mer & boka

PLASMA LIFT NORDIC

Vad är Plasma lift?

Aldrig har det  varit snabbare och mer effektivt att lyfta och eliminera saggig hud förens nu. Inget kirurgiskt ingrepp, inget blod och med minimal återhämtningstid.

Plasmaljus är ett fjärde tillstånd av materia och är en joniserad gas. Plasma bildas när negativt laddade elektroner avlägsnas från elektronskalet hos atomkärnan, vilket lämnar atomen som en positiv laddad jon. Proben berör aldrig huden utan verkar ca 1-2 mm över huden. Detta ger upphov till en uppvärmd joniserad båge mellan nålens spets och huden, som verkar på det översta hudskiktet, epidermis. En liten punkt visas på behandlingsstället. Där kontrakterar huden synligt genom sublimering (avdunstning) och orsakar en åtdragning av hudfibrer vilket syns omedelbart.

Traumat som man medvetet skapat blir en inflammation och kroppen reagerar då med att bygga upp huden. Under kommande 12 veckor läker huden och ny kollagen bildas vilket har en uppstramande och föryngrande effekt.  Ett annat namn för denna metod är även fibroblasting.
Vår enhet utformas i Sverige och handbyggs till högsta standard i Tyskland. Såsom kablar, kraftbank, väggkontakt, plasmapennan och  exklusiva magnetprober.

Behandlingsområden med Plasma lift:

 • Hängande ögonlock
 • Slapp hud under ögon
 • Hudflikar
 • Slappa ärr och rynkor med överflödig hud i ansikte eller på kropp.
Privatkurs enligt övernskommelse.
 

Cosmetic Perfection erbjuder dig som redan är fransstylist eller nagelterapeut en kurs i härdplast. Vi går igenom hur vi skyddar oss på bästa sätt. Hur vi gör egna CE-godkända utsug och du får givetvis prova på branschens alla andningsskydd.

Privatkurs enligt övernskommelse.

Läs mer & boka

Nu släpper vi en ny onlinekurs i Facial detox. 

Med helt ekologiska och veganska produkter, lär vi oss hur vi lätt rengör och detoxar våra kunders hud.

Läs mer & boka

UTBILDNINGSORTER

GLIMÅKRA – Huvudskola
Cosmetic Perfection by Erica
Erica Karlsson
0709-724 985
erica@cosmeticperfection.se
BÅSTAD
Fatima Bruzelius
Båstad Beauty
0734-232 122
fatima@cosmeticperfection.se
HABO -Jönköping
Gunilla Rosell
Qauz
036-472 70
gunilla@cosmeticperfection.se
KRISTIANSTAD
Studio Florin
Ida Florin
0701-457 148
ida@cosmeticperfection.se
VÄRNAMO
Malin Bergstrand
Studio M
0730-527 473
malin@cosmeticperfection.se
SANDVIKEN, GÄVLE
Skönhetshörnan
Alexandra Dalsäng
0730-581 185
alexandra@cosmeticperfection.se

.

.

.

.


ÖSTERSUND
Agneta O. Eriksson
Queen Lashes
073-8380250
agneta@cosmeticperfection.se

VARBERG

Julia Abella Nord

Svenska Skönhetsakademin

0733-544221

info@svenskaskonhetsakademin.se

JÄMSHÖG

Freja Janzon

F. Perfection of Beauty

070-9730383
freja@cosmeticperfection.se

Välkommen till oss!

Cosmetic Perfection

Kärrgatan 6
289 46 Glimåkra

Copyright 2024 ©