EKOLOGISK & VEGANSK HUDVÅRD

EKOLOGISK & VEGANSK HUDVÅRD

Idag börjar vi bli mer och mer medvetna om vad vi utsätter vår hud för. För att göra det enkelt för dig så har vi tagit fram en egen serie av hudvård för den som vill handla ekologiskt och veganskt.

 

Cosmetic Perfections FOAM wash 

Den är både ekologisk och vegansk och dessutom helt fri från både paraben och sulfater. Parebener används idag som ett konserveringsämne i många produkter. Parebener är estrar av p-hydroxibensoesyra som absoreras av kroppen och ingen vet idag hur pass säkra dessa är eller vilken negativ inverkad på kroppen de har.  Även Sulfater används flitigt idag i diverse produkter. Sulfater (SLS) gör att tex shampoo löddrar. De löser effektivt upp fett och smut men tar också bort de naturliga fetterna och torkar ut din hud. Parabener är därför ett ämne vi valt bort i våra produker.

Istället har vi tillsatt Aloe Vera som återfukat och tillför antioxidanter. Dessutom finns forskning på att Aloe Vera skyddar huden från UV-stålar. Vår Svensktillverkade FOAM WASH löddrar härligt UTAN sulfater och den rengör din hy på djupet utan att torka ut den. Den kommer med en mild doft att fruktig champagne.

Ren LYX på flaska. Kan det bli bättre?

Cosmetic Perfections FACE CREAM/Ansiktskräm

Även denna produkt är helt ren och fri från från pareben och sulfat. Vår ansiktskräm är framtagen för att vårda sin hy på ett helt naturligt sätt.

Den innehåller:

  • Hyaluronsyra och algae alger för att återfukta och släta ut din hy. Båda Anses även vara anti-ageing.
  • Hallonfröolja som är anti-ageing och har goda antiinflammatoriska och lugnande egenskaper. Dessutom är den rik på Omega 3, Omega 6 och E-vitamin.
  • Sheasmör som är rikt på vitamin A- och E, flavonoider och fenoler.

Krämen är helt ekologisk och vegansk och tillverkad i Sverige.

Den har en frisk doft av jordgubb.

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Välkommen till oss!

Cosmetic Perfection
Storgatan 35
289 46 Glimåkra

Copyright 2022 ©