ARBETSSKYDD

Hos oss hittar ni många varianter på arbetsskydd. Allt från hand sanitizer- armband till googles, ansiktsmasker och skyddskläder. 

ANDNINGSMASK FÖR ALLA SOM JOBBAR MED FRANSFÖRLÄNGNING

I samarbete med Dräger och Kunniga läkare har jag tagit fram en fläktassisterad andningsmask.

Det säkraste skyddet på marknaden. Det enda skyddet som som skyddar ansikte och andning till max. Det finns tyvärr inget utsug som skyddar mot alla ångor.

Masken består av en heltäckande huva som sitter åt under hakan men lämnar öronen fria. Masken förses med ren, filtrerad, akrylatfri luft genom en fläktreglerad motor men filter mot akrylater. Motorn sitter på ett bälte som bär runt midjan eller kan fästas på någon krok på väggen/stolen. Batteriet är uppladdningsbart och vara i 6 timmar om det används på hösta nivå. Upp till 12h på lägsta vilket är vad vi i fransbranchen endast behöver använda oss av.

Priset ligger på 14500kr ink moms och frakt.

 

Varför andningmask?

Andningsmask bör användas av alla som jobbar med fransförlängning. Akrylaterna ÄR FARLIGA. Munskydd med kolfilter ger inget eller väldigt litet skydd! Gele- har ni tur så tar det 10% av ångorna. Ångfritt Lim – alla lim innehåller akrylater och ångar. Mer eller mindre. Det finns inga ångfria lim. Nitrilehandskar- Ska alltid användas vid hantering av akrylater.

Utsug- Om ni funderar på utsug så installera en kanalfläkt som punktutsug. Den tar uppskattningsvis 70-80% av ångorna. En kanalfläkt suger bättre än ett portabelt utsug. För att ett utsug ska ta 99,8% av ångorna måste utsuget sluta sig runt limmet och så går inte att jobba..

Vill du vara helt säker på att behålla din hälsa livet ut- Köp en andningsmask!

PS. Masken skyddar även mot virus som Corona (Covid-19)

Välkommen till oss!

Cosmetic Perfection

Kärrgatan 6
289 46 Glimåkra

Copyright 2024 ©