PLASMA LIFT

PLASMA LIFT NORDIC, BÄST-I-TEST

Efter att ha testat och jobbat med flera maskiner inom plasma lift på marknaden kom strävan efter att hitta den perfekta plasmapennan. Vissa som testats visade sig antingen olagliga eller stöddes av företag som inte hade någon verklig kunskap. Stöd och engagemang för sina elever och kunder var lågt.
Men efter att ha sett att plasmalift  ändå var något utöver det vanliga,  startades ett samarbete med den främsta frabriken för plasmapennor i tyskland, det land som håller högst produktionskvalitet. För att skapa Plasma Lift Nordic, marknadens nu säkraste och effektivaste enhet inom plasmaljus.
Vi arbetar ständigt med att vara uppdaterade inom branschen för att alltid leverera det senaste inom både apparatur och träningsmaterial.
Vi är stolta över att arbeta och utbilda med den plasmapennan i industrin som ger bäst resultat men inte skadar huden.
 Redo för framtiden med ledande teknik som powerbank-drift, magnetprob, airgrade-aluminium och medicinsk kraftförsörjning.

Vår CE-certifierade plasmapenna lyfter lös hud på några minuter!

Vad är Plasma lift? Aldrig har det  varit snabbare och mer effektivt att lyfta och eliminera saggig hud förens nu 
Inget kirurgiskt ingrepp, inget blod och med minimal återhämtningstid.
Plasmaljus är ett fjärde tillstånd av materia och är en joniserad gas. Plasma bildas när negativt laddade elektroner avlägsnas från elektronskalet hos atomkärnan, vilket lämnar atomen som en positiv laddad jon. Proben berör aldrig huden utan verkar ca 1-2 mm över huden. Detta ger upphov till en uppvärmd joniserad båge mellan nålens spets och huden, som verkar på det översta hudskiktet, epidermis. En liten punkt visas på behandlingsstället. Där kontrakterar huden synligt genom sublimering (avdunstning) och orsakar en åtdragning av hudfibrer vilket syns omedelbart. Traumat som man medvetet skapat blir en inflammation och kroppen reagerar då med att bygga upp huden. Under kommande 12 veckor läker huden och ny kollagen bildas vilket har en uppstramande och föryngrande effekt.  Ett annat namn för denna metod är även fibroblasting.
Vår enhet utformas i Sverige och handbyggs till högsta standard i Tyskland. Såsom kablar, kraftbank, väggkontakt, plasmapennan och  exklusiva magnetprober.

 

Behandlingsområden med Plasma lift:

  • Hängande ögonlock
  • Slapp hud under ögon
  • Hudflikar
  • Slappa ärr och rynkor med överflödig hud i ansikte eller på kropp.

Pris för kursen ink startkit  är 45 000kr ex moms

(56 250kr ink moms)

 

Kursstart i Glimåkra:

Kursdatum efter överenskommelse.

Välkommen till oss!

Cosmetic Perfection

Kärrgatan 6
289 46 Glimåkra

Copyright 2024 ©